...een moment geduld...

Roompot Park Veerse Kreek

Ontsnap naar de luxe van Roompot Park Veerse Kreek, gelegen aan het prachtige Veerse Meer. Geniet van moderne, duurzame vakantiehuizen omringd door natuur. Dit park biedt de perfecte mix van ontspanning en avontuur, met tal van watersportmogelijkheden en fietsroutes in de buurt. Ideaal voor gezinnen en natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke vakantie aan het water in het hart van Zeeland.

Type camping Camping
Grootte van camping Gemiddeld: 50 - 200 plaatsen
Zwembad Ja
Afstand tot het strand 1 - 3 km
Sanitaire voorzieningen Privé sanitair
Luxe vakantiehuizen met eigen tuin
Zwemmen in het zwembad of in het meer
Leuke uitstapjes naar Goes en Middelburg

Luxe comfortabele vakantiehuizen bij Roompot Park Veerse Kreek

Roompot Park Veerse Kreek biedt een unieke combinatie van luxe, comfort en duurzaamheid, perfect voor een ontspannen vakantie. De stijlvolle vakantiehuizen zijn modern ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf. Elk huis heeft een eigen ruime tuin, waar je in volledige privacy kunt genieten van de rust en natuur om je heen. Dit maakt het de ideale plek om even helemaal tot jezelf te komen.

Wat deze accommodaties extra bijzonder maakt, is de aanwezigheid van een privé sauna. Hier kun je na een dag vol activiteiten heerlijk ontspannen en volledig tot rust komen. Daarnaast hebben gasten gratis toegang tot het overdekte zwembad, waar je het hele jaar door een verfrissende duik kunt nemen. Wil je liever de natuur in? Het nabijgelegen Veerse Meer biedt een prachtige omgeving voor watersporten of een ontspannen zwempartij in het frisse water.

Roompot Park Veerse Kreek denkt ook aan het milieu en jouw comfort, met mogelijkheden om elektrische auto’s op te laden. Dit maakt het verblijf niet alleen duurzaam, maar ook bijzonder praktisch. Met gratis wifi, luxe faciliteiten en de serene natuur van Zeeland om je heen, is dit park dé plek voor een onvergetelijke vakantie.

Actieve avonturen met Veerse Kreek als uitvalsbasis

Roompot Park Veerse Kreek is de ideale uitvalsbasis voor een actieve vakantie vol avontuur. Voor watersportliefhebbers biedt het Veerse Meer volop mogelijkheden. Huur een waterfiets of een bootje en verken het meer, of probeer windsurfen voor een adrenalinekick. Zwemmen in het meer is een geweldige manier om af te koelen na een actieve dag.

Daarnaast is Neeltje Jans, het bekende waterpark en museum over de Deltawerken, een must-see. Hier kun je naast de interessante exposities genieten van verschillende waterattracties. Voor wandelliefhebbers zijn er prachtige routes door het nabijgelegen bos en duingebied, ideaal om de natuur van Zeeland te ontdekken.

Dagtrip naar Goes, Middelburg en Yerseke

Vanuit Roompot Park Veerse Kreek kun je talloze onvergetelijke dagtrips maken naar de mooiste plekken van Zeeland. Begin bijvoorbeeld met een bezoek aan het charmante Goes, een gezellige stad vol karakter. De sfeervolle winkelstraten nodigen je uit om op je gemak te shoppen, terwijl de historische panden je mee terugnemen in de tijd. Na een wandeling door het centrum kun je heerlijk ontspannen op een van de vele gezellige terrasjes die de stad rijk is.

Als je geïnteresseerd bent in cultuur en geschiedenis, mag een bezoek aan Middelburg zeker niet ontbreken. Deze prachtige stad staat bekend om haar indrukwekkende monumenten, schilderachtige grachten en diverse musea die je meer vertellen over het rijke verleden van Zeeland. Slenter door de oude straatjes en geniet van de unieke sfeer die hier hangt.

Voor de echte liefhebbers van vis en schelpdieren is Yerseke een absolute aanrader. Dit pittoreske dorpje, gelegen aan de Oosterschelde, is beroemd om zijn verse oesters en mosselen. Bezoek de authentieke vissershaven en geniet van een heerlijke maaltijd met de zilte smaken van de zee. De combinatie van de culinaire hoogstandjes en de prachtige omgeving maakt een uitstapje naar Yerseke onvergetelijk.

Roompot Park Veerse Kreek
Wolphaartsdijk - Beveland
Roompot Park Veerse Kreek
vakantie in Zeeland kiezen met campingszeeland.nl

Vakantie in Zeeland

Heerlijk genieten van Zeeland tijdens een welverdiende vakantie kan op veel manieren. Wil je genieten van de natuur, het strand met de zee en alle ruimte aan je kinderen geven? Dan is Campings Zeeland de plek waar jij je favoriete camping kunt vinden. Van grotere campings tot tot minicampings of kamperen bij de boer alles is mogelijk! Of ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland? Of je nu een vakantiehuisje aan zee zoekt of een riante vakantiebungalow het kan allemaal. Wil je het liefst zo comfortabel mogelijk vakantievieren? Denk dan eens aan een hotel in Zeeland, je kun dan zonder zorgen all-in genieten van Zeeland terwijl alles voor je wordt gedaan. Voor welke vakantie jij ook kiest, Zeeland staat voor genieten!

Wat is er te doen in Zeeland

Uit in Zeeland

Wat te doen in Zeeland? Is een belangrijke vraag als je een vakantie naar Zeeland plant  maar ook als je al geniet van jouw welverdiende vakantie in Zeeland. Het antwoord op deze vraag is; er genoeg te doen is in Zeeland! Je kunt zomer en winter genieten van de schoonste stranden en de prachtige natuurgebieden die Zeeland rijk is. Je kunt musea bezoeken, wat dacht je van het Zeeuws Museum of ook heel indrukwekkend en leerzaam het watersnoodmuseum. Geniet met de kinderen in één van de vele (water)speeltuinen of attracties. Bezoek historische Zeeuwse steden zoals Middelburg, Veere, Hulst en Zierikzee. Ook altijd indrukwekkend is de boulevard van Vlissingen met haar stranden en scheepvaart. Wat te doen in Zeeland? Er genoeg te doen in Zeeland!