...een moment geduld...

De fijnste familiecamping aan zee!

De ANWB heeft Comfortcamping Scheldeoord in Baarland uitgeroepen tot de fijnste familiecamping aan zee. Ruim 18.000 kampeerders hebben gestemd voor hun favoriete camping, waar de winnaars gisteravond bekendgemaakt zijn in de Jaarbeurs in Utrecht.

5 sterren camping Zeeland

Camping Scheldeoord krijgt vijf sterren van de ANWB en wordt beschreven als “een lieflijk, rustig polderlandschap”. Bezoekers zijn tevreden over de voorzieningen op de camping, waaronder een binnen- en buitenzwembad, restaurant, supermarkt, animatieteam en ruime kampeerplekken.

camping scheldeoord ardoer beveland baarland buitenzwembad

Eigenaar Robbert Northolt is trots op de onderscheiding, die hij vooral ziet als een waardering voor zijn medewerkers. “Het is een geweldig team dat hard gewerkt heeft om de gasten heel veel vakantievreugde te geven,” aldus Northolt in een interview met Omroep Zeeland.

Tevreden Gasten

Northolt geeft aan dat hij veel te danken heeft aan de mening van gasten, die na hun verblijf een gastenquête invullen. Hieruit krijgt hij waardevolle informatie die hij gebruikt om de camping te verbeteren. Zo besloot hij ooit om zijn toiletgebouw niet te verbouwen, omdat gasten er juist tevreden over waren.

Lees hier het interview op de website van omroep Zeeland

camping scheldeoord ardoer beveland baarland spelen

vakantie in Zeeland kiezen met campingszeeland.nl

Vakantie in Zeeland

Heerlijk genieten van Zeeland tijdens een welverdiende vakantie kan op veel manieren. Wil je genieten van de natuur, het strand met de zee en alle ruimte aan je kinderen geven? Dan is Campings Zeeland de plek waar jij je favoriete camping kunt vinden. Van grotere campings tot tot minicampings of kamperen bij de boer alles is mogelijk! Of ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland? Of je nu een vakantiehuisje aan zee zoekt of een riante vakantiebungalow het kan allemaal. Wil je het liefst zo comfortabel mogelijk vakantievieren? Denk dan eens aan een hotel in Zeeland, je kun dan zonder zorgen all-in genieten van Zeeland terwijl alles voor je wordt gedaan. Voor welke vakantie jij ook kiest, Zeeland staat voor genieten!

Wat is er te doen in Zeeland

Uit in Zeeland

Wat te doen in Zeeland? Is een belangrijke vraag als je een vakantie naar Zeeland plant  maar ook als je al geniet van jouw welverdiende vakantie in Zeeland. Het antwoord op deze vraag is; er genoeg te doen is in Zeeland! Je kunt zomer en winter genieten van de schoonste stranden en de prachtige natuurgebieden die Zeeland rijk is. Je kunt musea bezoeken, wat dacht je van het Zeeuws Museum of ook heel indrukwekkend en leerzaam het watersnoodmuseum. Geniet met de kinderen in één van de vele (water)speeltuinen of attracties. Bezoek historische Zeeuwse steden zoals Middelburg, Veere, Hulst en Zierikzee. Ook altijd indrukwekkend is de boulevard van Vlissingen met haar stranden en scheepvaart. Wat te doen in Zeeland? Er genoeg te doen in Zeeland!