...een moment geduld...

HOPPAAA!: Een Culinair Avontuur Voor De Hele Familie

Een Culinaire Vakantie

Het wachten is voorbij, foodies van Zeeland! Het langverwachte HOPPAAA! Foodtruck Festival is eindelijk onderweg naar onze prachtige provincie en strijkt neer in Burgh Haamstede. Bereid je voor op een gastronomisch feest van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 juli. Deze dagen zullen een waar paradijs zijn voor culinaire avonturiers en gezelligheidszoekers.

De Heerlijke Line-Up

Vergeet de stress van dagelijkse boodschappen, want de gevarieerde line-up van foodtrucks en bars zorgt voor een overvloed aan heerlijke gerechtjes en drankjes. Of je nu zin hebt in huisgemaakte streetrolls, exotische gamba’s, Duitse lekkernijen, of pizza’s uit een houtgestookte oven, het HOPPAAA! festival biedt het allemaal. Laat de aroma’s je zintuigen verleiden en geniet van de verrassende smaken die elk gerecht te bieden heeft.

Foodtruck festival zeeland

Zomerse Drankjes en Vermaak

Zomerse dagen worden nog beter met onze selectie van speciaalbieren op de tap en verfrissende cocktails. En voor de kinderen zijn er natuurlijk de geliefde slush puppies. Proost op de zomer en de goede tijden in het gezelschap van familie en vrienden!

Een Festivalervaring

HOPPAAA! is meer dan alleen eten en drinken. Het is een ervaring. De organisatie is trots om deze festivals te organiseren met ‘aangename decibellen’, zodat je kunt genieten van muziek zonder te hoeven schreeuwen om elkaar te verstaan. Luister naar de sfeerverhogende achtergrondmuziek en laat je meevoeren door de hitjes van vroeger en nu. Voor de kleintjes is er volop vertier, waaronder een kindercrea truck waar ze geschminkt kunnen worden als hun favoriete dier of misschien wel een sprankelende glittertattoo willen.

Duurzaam Feesten

Maar we doen meer dan alleen genieten van het moment. We zetten ons in voor duurzaamheid. In plaats van met muntjes te werken, kun je bij ons direct bij elke truck of bar betalen. Daarnaast gebruiken we hardcups om plastic afval te verminderen. We geloven dat we kunnen feesten en tegelijkertijd voor onze planeet kunnen zorgen.

Duurzame activiteiten in Zeeland

Vind jij duurzaamheid belangrijk én wil jij graag activiteiten ondernemen in Zeeland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij CampingsZeeland lees je alles over duurzame activiteiten, milieubewuste initiatieven en duurzame reisproducten. Wist jij dat Zeeland heel duurzaam te verkennen is? Ga bijvoorbeeld fietsen door de duinen, wandelen langs de kilometerslange kustlijnen of mountainbiken door de bossen. Ontdek de Zeeuwse streekproducten, zoals de Zeeuwse Bolus en de Zeeuwse Boterbabbelaars.

Verblijf in één van de tiny houses van Qurios Eco Grevelingenstrand en ervaar hoe mooi het Zeeuwse natuurgebied de Kabbelaarsbank is. Laat je ’s ochtends verwennen door de verse broodjes van de bakker of kom lekker tot rust in de hangmat. Naast deze tiny houses zijn er ook tal van heerlijke campings in Zeeland waar je optimale rust kan ervaren. Waarom zou je wachten met je bezoek aan Zeeland?

Datum en Locatie

Dus zet de data in je agenda en breng ons een bezoek op het grasveld naast Pannekoekenmolen de Graanhalm, Burghseweg 53, 4328 LA Burgh Haamstede. De toegang is gratis en we zijn open van 12:00 tot 21:00 uur. Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan, maar geloof ons, met de enorme selectie aan lekkernijen bij de foodtrucks en bars zul je niets missen!

HOPPAAA! is niet zomaar een foodtruckfestival, het is een feest van zomer, muziek, en vooral, heerlijk eten. Of je nu in een vakantiepark, hotel of op de camping in Zeeland verblijft, iedereen is welkom om mee te doen aan de feestelijkheden. Laten we samen de zomer vieren!

Foodtruck festival schouwen Duiveland

vakantie in Zeeland kiezen met campingszeeland.nl

Vakantie in Zeeland

Heerlijk genieten van Zeeland tijdens een welverdiende vakantie kan op veel manieren. Wil je genieten van de natuur, het strand met de zee en alle ruimte aan je kinderen geven? Dan is Campings Zeeland de plek waar jij je favoriete camping kunt vinden. Van grotere campings tot tot minicampings of kamperen bij de boer alles is mogelijk! Of ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland? Of je nu een vakantiehuisje aan zee zoekt of een riante vakantiebungalow het kan allemaal. Wil je het liefst zo comfortabel mogelijk vakantievieren? Denk dan eens aan een hotel in Zeeland, je kun dan zonder zorgen all-in genieten van Zeeland terwijl alles voor je wordt gedaan. Voor welke vakantie jij ook kiest, Zeeland staat voor genieten!

Wat is er te doen in Zeeland

Uit in Zeeland

Wat te doen in Zeeland? Is een belangrijke vraag als je een vakantie naar Zeeland plant  maar ook als je al geniet van jouw welverdiende vakantie in Zeeland. Het antwoord op deze vraag is; er genoeg te doen is in Zeeland! Je kunt zomer en winter genieten van de schoonste stranden en de prachtige natuurgebieden die Zeeland rijk is. Je kunt musea bezoeken, wat dacht je van het Zeeuws Museum of ook heel indrukwekkend en leerzaam het watersnoodmuseum. Geniet met de kinderen in één van de vele (water)speeltuinen of attracties. Bezoek historische Zeeuwse steden zoals Middelburg, Veere, Hulst en Zierikzee. Ook altijd indrukwekkend is de boulevard van Vlissingen met haar stranden en scheepvaart. Wat te doen in Zeeland? Er genoeg te doen in Zeeland!