...een moment geduld...

Campings Hulst

Kies je voor een camping in Hulst, dan kies je voor een camping in de ‘meest Vlaamse stad’ van Nederland. Althans, zo afficheert het Zeeuws-Vlaamse vestingstadje Hulst zich. Op camping Hulst hoef je je niet te vervelen. Kamperen in Hulst bekent vakantie vieren in en om een vestingstad. Hulst is één van de best bewaarde vestingsteden in ons land en vanaf de camping in Hulst kun je daar eindeloos van genieten.

Rijd binnen door een poort en geniet van de prachtige, oude monumenten. De geschiedenis is hier altijd dichtbij. De winkels in Hulst zijn alle dagen open. De campings in Hulst liggen in het oosten van Zeeuws-Vlaanderen. De omliggende dorpen en polders vormen het groene achterland. Aan de noordkant van Hulst stroomt de Westerschelde. Dagelijks goed voor een imposant schouwspel van boten die van en naar Antwerpen varen. Hier haal je je hart op.

image/svg+xml Terneuzen Hulst Sluis Breskens Cadzand Domburg Westkapelle Rilland Baarland Wemeldinge Yerseke Kamperland Kortgene Goes De Banjaard Veere Stavenisse Sint-Maartensdijk Sint-Annaland Tholen Bruinisse Brouwershaven Zierikzee Kerkwerve Renesse Burgh-Haamstede Zoutelande Middelburg Vlissingen

Camping Hulst

Zoek je een camping in Hulst? De campings van Hulst liggen vrijwel allemaal in het groene achterland van Hulst. Hulst en de dorpen eromheen bieden een rijke schakering natuur. De Westerschelde loopt als een belangrijke rivier ten noorden van het gebied. Langs de Westerscheldedijk kun je heerlijk recreëren. Geniet van de wind in je haren en kijk uit over het eindeloze water met de imposante schepen. In de Westerschelde leven zelfs zeehonden en bruinvissen en het is een paradijs voor vogels. Ook landinwaarts vind je mooie natuur. Ontdek op de fiets of te voet de verborgen kreken, oude liniedijken en forten rondom Hulst.

Natuurlijk plan je een bezoek aan het Verdronken Land van Saeftinghe. Dit is een voor West-Europa ongekend, uitgestrekt natuurgebied en je bezoek meer dan waard. In oerlandschap zie, ruik en ervaar je het ritme van het getij. Een bezoek is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Trek je rubber laarzen aan en kleren die vies mogen worden. Want met zoveel slik en blubber houd je jezelf niet schoon. Gelukkig kun je jezelf na afloop opfrissen bij het bezoekerscentrum van het Zeeuws Landschap. En een drankje in het dorpscafé smaakt dan opperbest!

Zeeuws-Vlaamse kust

Vanaf de camping Hulst ben je in minder dan een uur rijden aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen, de Noordzee kust. Deze is goed voor kilometers lange stranden. Die stranden beginnen in Breskens en eindigen in het natuurgebied het Zwin, net onder Cadzand.

Niet alleen de stranden maken deze kust zo bijzonder aangenaam, ook de prachtige duinen dragen bij aan de ultieme vakantiesfeer. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen. Je ziet de imposante zeeschepen op ruime afstand voorbij varen, maar er zijn ook zeilboten. Die meren af en aan in de nieuwe jachthaven van Cadzand of in de jachthaven van Breskens. Bij mooi helder weer zie je Vlissingen en de kust van Walcheren.

Zoveel te doen vanaf de camping Hulst

Kies je voor een camping in Hulst dan kun je Hulst zelf natuurlijk niet links laten liggen. Deze stad ademt geschiedenis. Hulst kreeg eind 12de eeuw stadsrechten en is daarmee één van de oudste steden van Zeeland. Het is één van de best bewaarde vestingsteden in ons land. Wandelen door de vesting en ontdek de vele oude gevels en gebouwen. De Willibrordusbasiliek is misschien wel de mooiste kerk van Nederland en het stadhuis en de andere monumentale panden maken van Hulst één groot openluchtmuseum.

De stadswallen zijn aangelegd tijdens de Tachtigjarige Oorlog. Ze zijn een bezienswaardigheid op zich. Bovenop heb je een eersteklas uitzicht over de historische binnenstad. En weet je dat Hulst ook de stad is Reynaert de Vos? Vanaf de camping in Hulst zit je zo middenin de natuur en de Westerscheldekust. Of plan eens een bezoek aan Antwerpen. Zit je op de camping in Hulst? Dan is Vlaanderen heel dichtbij!

Camping Hulst: Leuk in elk seizoen

Mooi weer of slecht weer, op camping Hulst is altijd genoeg te beleven. Veel campings hebben speeltuinen en zwembaden. Buiten de campings in Hulst is genoeg vertier te vinden. Zeeuws-Vlaanderen biedt rust en ruimte, maar je vindt hier ook culinaire toprestaurants, leuke dag attracties en natuurgebieden om urenlang doorheen te dwalen.

vakantie in Zeeland kiezen met campingszeeland.nl

Vakantie in Zeeland

Heerlijk genieten van Zeeland tijdens een welverdiende vakantie kan op veel manieren. Wil je genieten van de natuur, het strand met de zee en alle ruimte aan je kinderen geven? Dan is Campings Zeeland de plek waar jij je favoriete camping kunt vinden. Van grotere campings tot tot minicampings of kamperen bij de boer alles is mogelijk! Of ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland? Of je nu een vakantiehuisje aan zee zoekt of een riante vakantiebungalow het kan allemaal. Wil je het liefst zo comfortabel mogelijk vakantievieren? Denk dan eens aan een hotel in Zeeland, je kun dan zonder zorgen all-in genieten van Zeeland terwijl alles voor je wordt gedaan. Voor welke vakantie jij ook kiest, Zeeland staat voor genieten!

Wat is er te doen in Zeeland

Uit in Zeeland

Wat te doen in Zeeland? Is een belangrijke vraag als je een vakantie naar Zeeland plant  maar ook als je al geniet van jouw welverdiende vakantie in Zeeland. Het antwoord op deze vraag is; er genoeg te doen is in Zeeland! Je kunt zomer en winter genieten van de schoonste stranden en de prachtige natuurgebieden die Zeeland rijk is. Je kunt musea bezoeken, wat dacht je van het Zeeuws Museum of ook heel indrukwekkend en leerzaam het watersnoodmuseum. Geniet met de kinderen in één van de vele (water)speeltuinen of attracties. Bezoek historische Zeeuwse steden zoals Middelburg, Veere, Hulst en Zierikzee. Ook altijd indrukwekkend is de boulevard van Vlissingen met haar stranden en scheepvaart. Wat te doen in Zeeland? Er genoeg te doen in Zeeland!