...een moment geduld...

Campings Vrouwenpolder

De campings in Vrouwenpolder zijn opvallend gastvrij. Ze staan te popelen om jou te ontvangen. Vrouwenpolder is een echte Zeeuwse familiebadplaats. Hoe kan het ook anders met zoveel stranden in de directe omgeving. Vrouwenpolder zelf is een gezellig dorp met veel bedrijvigheid en gezellige restaurants. De campings van Vrouwenpolder zijn een goede uitvalsbasis voor een kennismaking met Zeeland.

Vrouwenpolder ligt aan de ene kant aan het Veerse Meer en aan de andere kant aan de Noordzee. Het mooie achterland biedt je vanaf de camping in Vrouwenpolder tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Je kunt bijvoorbeeld naar de historische steden Veere en Middelburg of naar de gezellige havenstad Vlissingen; zwemspullen mee voor het heerlijke stadsstrand.

Vanaf Vrouwenpolder rijd je bovendien zo, via de Veerse Gatdam naar de Stormvloedkering. Daar vind je Deltapark Neeltje Jans. Dat park is goed voor een perfect dagje uit vanaf de camping in Vrouwenpolder.

Vrouwenpolder heeft aan twee kanten water

In Vrouwenpolder vier je vakantie direct aan de stoere Noordzee en het wat rustiger Veerse Meer.

Campings Vrouwenpolder

Walcheren is een op en top vakantieregio in het westen van de provincie Zeeland. Walcheren is een schiereiland dat wordt omringd door de Noordzee, de Westerschelde, het Veerse Meer en het ingepolderde Sloe. Het is niet voor niets dat Walcheren bekend staat om de vele mooie stranden én om zijn hoge duinen. Natuurlijk is het heerlijk om uit te waaien aan het strand, maar kies ook eens voor een wandel- of fietspad door de duinen.

De kust van Vrouwenpolder heeft brede stranden en fantastische uitzichten over zee. Vanaf de campings in Vrouwenpolder zit je daar in een mum van tijd. Stranden bieden je alle ruimte voor een heerlijke stranddag. De stranden van Vrouwenpolder bieden je ook eindeloos veel mogelijkheden voor kitesurfen, windsurfen of wakeboarden.

Met meer water dan land is het Deltagebied voor iedere watersporter een must. Vrouwenpolder heeft zelfs aan twee kanten water: de stoere Noordzee en het wat rustiger Veerse Meer. Ga zelf het water op of geniet van de kleurrijke boten op het Veerse Meer. Op en vlakbij de stranden van Vrouwenpolder vind je hippe strandtenten en gezellige restaurants. Ze hebben alles voor een gezellig avondje uit. Even opfrissen op de camping in Vrouwenpolder en dan daarna de zon in de zee zien zakken. Wat een ontspanning, niets moet. Zo heerlijk, zo’n vakantie op een camping in Vrouwenpolder!

Fiets- en wandelroutes vanaf de campings in Vrouwenpolder

Hou je van wandelen of fietsen? Dan is een camping in Vrouwenpolder een goede keuze. Liefhebbers van rust, ruimte en mooie landschappen halen hier hun hart op. De wandel-, fiets- en ruiterpaden voeren je langs mooie natuur. Overal zie je meidoorn, de meest kenmerkende struik van Walcheren. Deze struik zie je ook op veel campings in Vrouwenpolder terug.

Een prachtig stuk natuur is De Manteling. Hier vind je een eikenbos van meer dan tweehonderd jaar. Toch zijn de bomen niet hoger dan een meter. Dit komt omdat deze bomen voortdurend ‘geschoren’ worden door de westenwind en het stuivende zand. Een bekend schilderij van Piet Mondriaan is ‘Avond, de Rode Boom’. Als je De Manteling bezoekt, ontdek je ongetwijfeld de boom die Mondriaan heeft vastgelegd. Bijzonder aan De Manteling zijn ook de fraaie landgoederen en natuurlijk kasteel Westhove.

In het kasteel vind je museum Terra Maris. Daar ontdek je op een afwisselende en levendige manier prachtige maquettes, een groot zee-aquarium, skeletten, schelpen en opgezette dieren en leer je alles over het Zeeuwse landschap en de natuur. Dit kasteel is een heerlijk uitstapje vanaf de camping in Vrouwenpolder.

Kinderen op de camping in Vrouwenpolder

Zéker ook met kinderen zijn de campings in Vrouwenpolder een heerlijke vakantiebestemming. Walcheren biedt tal van mogelijkheden voor uitjes met je kinderen. Natuurlijk kun je de historische steden als Middelburg en Veere bezoeken. Boek eens een rondvaart langs panden en pakhuizen uit het VOC-verleden van Middelburg. Of ontdek vanaf de boulevard in Vlissingen hoe groot containerschepen zijn. Je kijkt je ogen uit!

Andere leuke uitstapjes vanaf de camping in Vrouwenpolder zijn onder andere een bezoek aan Mini Mundi, een familiepretpark met een grote binnenspeeltuin en Miniatuur Walcheren, Kaasboerderij Schellach, Reptielenzoo Iguana of speelpaleis Bambini. Allemaal goed aan te rijden vanaf de camping in Vrouwenpolder. Maar vergeet de stranden niet!

Ook als het minder goed weer is, kun je vanaf de camping in Vrouwenpolder naar het strand gaan. Neem een bal of een vlieger mee en je kinderen vermaken zich urenlang. Gelukkig zijn er voor daarna heel veel strandpaviljoens, waar jij en je kinderen heerlijk op adem kunnen komen.

Ontdek Deltapark Neeltje Jans

Van de campings in Vrouwenpolder zit je zo op Noord-Beveland en op Schouwen-Duiveland. Zo ontdek je hoe eilandrijk Zeeland is. neem de Veerse Gatdam naar Noord-Beveland en de Stormvloedkering voor een bezoek aan Schouwen-Duiveland. Wist je dat ze de stormvloedkering het achtste wereldwonder noemen?

Als je op een camping in Vrouwenpolder bent, is die unieke Stormvloedkering natuurlijk een bezoek waard. Combineer het met een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans of Proef Zeeland, waar je de zilte lekkernijen van Zeeland kunt proeven. Of plan je terugreis langs deze route en neem een maaltje verse Zeeuwse mosselen mee voor thuis. Een lekkerder souvenir van je verblijf op de camping in Vrouwenpolder is haast niet denkbaar.

vakantie in Zeeland kiezen met campingszeeland.nl

Vakantie in Zeeland

Heerlijk genieten van Zeeland tijdens een welverdiende vakantie kan op veel manieren. Wil je genieten van de natuur, het strand met de zee en alle ruimte aan je kinderen geven? Dan is Campings Zeeland de plek waar jij je favoriete camping kunt vinden. Van grotere campings tot tot minicampings of kamperen bij de boer alles is mogelijk! Of ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland? Of je nu een vakantiehuisje aan zee zoekt of een riante vakantiebungalow het kan allemaal. Wil je het liefst zo comfortabel mogelijk vakantievieren? Denk dan eens aan een hotel in Zeeland, je kun dan zonder zorgen all-in genieten van Zeeland terwijl alles voor je wordt gedaan. Voor welke vakantie jij ook kiest, Zeeland staat voor genieten!

Wat is er te doen in Zeeland

Uit in Zeeland

Wat te doen in Zeeland? Is een belangrijke vraag als je een vakantie naar Zeeland plant  maar ook als je al geniet van jouw welverdiende vakantie in Zeeland. Het antwoord op deze vraag is; er genoeg te doen is in Zeeland! Je kunt zomer en winter genieten van de schoonste stranden en de prachtige natuurgebieden die Zeeland rijk is. Je kunt musea bezoeken, wat dacht je van het Zeeuws Museum of ook heel indrukwekkend en leerzaam het watersnoodmuseum. Geniet met de kinderen in één van de vele (water)speeltuinen of attracties. Bezoek historische Zeeuwse steden zoals Middelburg, Veere, Hulst en Zierikzee. Ook altijd indrukwekkend is de boulevard van Vlissingen met haar stranden en scheepvaart. Wat te doen in Zeeland? Er genoeg te doen in Zeeland!