...een moment geduld...

Campings Yerseke

Yerseke is een ervaring op zich en dat geldt natuurlijk ook voor je verblijf op een van de campings Yerseke. Wie Yerseke zegt, heeft het in één adem ook over mossels, oesters, kreeften en tal van heerlijke schaal- en schelpdieren die er dagelijks gevangen worden. In een dorp waar de zee zo dichtbij is en de haven pal voor de deur ligt, is het eten van vis een beleving op zich. Op de camping in Yerseke kun je het reilen en zeilen langs de Oosterschelde van dichtbij meemaken.

Campings Yerseke

Vanaf de camping in Yerseke ontdek je het heuse eilandgevoel op Zuid-Beveland en Noord-Beveland. Zuid-Beveland en Noord-Beveland worden omringd door water: het Veerse Meer, de Noordzee, Nationaal Park Oosterschelde en de drukbevaren Westerschelde.

Zuid-Beveland is verbonden met Noord-Beveland via de sluizen bij Katse Veer; deze sluizen regelen het verkeer van hoofdzakelijk zeil- en motorboten tussen de Oosterschelde en het Veerse Meer. Altijd leuk om een keer te kijken hoe deze boten van en naar het Veerse Meer omhoog of omlaag geschut worden in de sluizen. Dat kan natuurlijk ook in Wemeldinge, het dorp dat noordwestelijk van Yerseke ligt en waar schepen vanaf de Oosterschelde het Kanaal door Zuid-Beveland op varen.

Campings in Yerseke liggen centraal in Zeeland

De campings in Yerseke liggen centraal in Zeeland. Bovendien, hier kun je op een bijzondere manier kennismaken met alle ‘zilte zaligheden’ waar Zeeland om bekend staat. Proef oesters en mosselen bij een van de vele restaurants of koop iets lekkers voor op de camping in Yerseke. Op de zomerse Mosselboulevard haal je je hart op. Vanuit Yerseke zit je zo in Goes.

De Grote Markt in Goes is een centraal trefpunt. De terrassen verleiden je in ieder seizoen tot een goed gesprek of een onverwachte ontmoeting. De binnenstad is uitnodigend. Royale winkelstraten, historische gebouwen en intieme pleinen geven de stad allure. Het klopt wat wordt gezegd: dit is het bruisende hart van Zeeland.

De natuur is vanaf de camping in Yerseke altijd dichtbij. Wie de fiets pakt of graag wandelt, ontdekt prachtige paden langs weilanden, boomgaarden en eindeloos veel water. De Oosterschelde vormt een onuitputtelijke bron van ontspanning en plezier. Jonge en oud beleven het water op hun eigen manier. In weer en wind of met de zon hoog aan de hemel. Langs de dijk, op het water of zelfs erin: dit verveelt nooit.

Dagtripjes vanaf de camping in Yerseke

Vanaf de camping in Yerseke kun je alle kanten op. Dichtbij ligt Kapelle. Dat dorp wordt door de vele boomgaarden ook wel de ‘bloesem van Zeeland’ genoemd. Leuke dorpen op Noord-Beveland zijn Kortgene of Kamperland en goed aan te rijden vanaf de camping in Yerseke. Dagtripjes zijn er sowieso voldoende te maken vanaf de camping in Yerseke.

Wat te denken van de Oosterscheldekering en Deltapark Neeltje Jans. Naast de zeeleeuwen-en zeehondenvoorstellingen ontdek je daar verschillende water & fun attracties. Vergeet je zwemkleding niet! Ervaar het Oosterscheldewater in de aquasplash of de waterspeelplaats. Vanaf de camping in Yerseke zit je ook zo in Middelburg, Veere en Zierikzee. Allemaal plaatsen waar je de rijke historie van Zeeland kunt ontdekken en waar het bovendien altijd gezellig druk is.

Yerseke smaakt naar meer

Yerseke staat bekend om al het lekkers uit de zee. De jaarlijkse Mosselfeesten zijn een waar hoogtepunt en zeker een bezoek waard. Op de camping in Yerseke zul je ontdekken dat Zuid-Beveland je veel te bieden heeft. Mooie wandel- en fietspaden, prachtige natuur en verstilde dorpen, maar met leuke Zeeuwse steden in de buurt.

Waar je ook heen gaat, vergeet niet minstens één keer een portie Zeeuwse mosselen te eten. Gewoon lekker met je handen, direct uit de schelp. Dan proef je Zeeland op zijn best!

vakantie in Zeeland kiezen met campingszeeland.nl

Vakantie in Zeeland

Heerlijk genieten van Zeeland tijdens een welverdiende vakantie kan op veel manieren. Wil je genieten van de natuur, het strand met de zee en alle ruimte aan je kinderen geven? Dan is Campings Zeeland de plek waar jij je favoriete camping kunt vinden. Van grotere campings tot tot minicampings of kamperen bij de boer alles is mogelijk! Of ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland? Of je nu een vakantiehuisje aan zee zoekt of een riante vakantiebungalow het kan allemaal. Wil je het liefst zo comfortabel mogelijk vakantievieren? Denk dan eens aan een hotel in Zeeland, je kun dan zonder zorgen all-in genieten van Zeeland terwijl alles voor je wordt gedaan. Voor welke vakantie jij ook kiest, Zeeland staat voor genieten!

Wat is er te doen in Zeeland

Uit in Zeeland

Wat te doen in Zeeland? Is een belangrijke vraag als je een vakantie naar Zeeland plant  maar ook als je al geniet van jouw welverdiende vakantie in Zeeland. Het antwoord op deze vraag is; er genoeg te doen is in Zeeland! Je kunt zomer en winter genieten van de schoonste stranden en de prachtige natuurgebieden die Zeeland rijk is. Je kunt musea bezoeken, wat dacht je van het Zeeuws Museum of ook heel indrukwekkend en leerzaam het watersnoodmuseum. Geniet met de kinderen in één van de vele (water)speeltuinen of attracties. Bezoek historische Zeeuwse steden zoals Middelburg, Veere, Hulst en Zierikzee. Ook altijd indrukwekkend is de boulevard van Vlissingen met haar stranden en scheepvaart. Wat te doen in Zeeland? Er genoeg te doen in Zeeland!