...een moment geduld...

Christelijke Camping Zeeland

Zoek je een christelijke camping in Zeeland? Dat treft! In Zeeland vind je tal van christelijke campings waar je een mooie vakantie kunt beleven. Veel christenen vinden het fijn om ook tijdens hun vakantie met het geloof bezig te zijn. Wat is er daarom leuker dan kiezen voor een christelijke camping in Zeeland? Op deze christelijke campings worden leuke activiteiten en soms ook inspirerende camping-kerkdiensten georganiseerd voor jong en oud.

Verfijnd zoeken
Streken
Plaatsen
Grootte van camping
Zwembad
Afstand tot het strand
Sanitaire voorzieningen
Eten & Drinken
Speciale voorzieningen
Verfijnd zoeken Filters sluiten
image/svg+xml
Kamperland - Beveland

Vakantiepark De Schotsman

De ruim opgezette camping bevindt zich in een jong bos aan de oevers v [..]

Luxe accommodaties
Kindvriendelijk
Strand en zee
image/svg+xml
Noordwelle - Schouwen-Duiveland

Recreatiebedrijf Boot

Recreatiebedrijf Boot is een gezellige mini-camping, centraal gelegen [..]

Kindvriendelijk
Sfeervolle familiecamping
Luxe accommodaties

Christelijke Camping Zeeland

Christelijke campings in Zeeland begrijpen heel goed waarnaar hun gasten op zoek zijn. Behalve dat hun geloofsovertuiging mensen verbindt, vinden zij het fijn om genoeg privacy te hebben om samen met het gezin een relaxte vakantie te beleven. De meeste campings houden hier goed rekening mee. Ook kinderen zullen zich zeker vermaken op de christelijke campings in Zeeland. Krijg je al vakantiekriebels?

Geloof centraal op de christelijke camping

Wanneer je in Zeeland op een christelijke camping bent, kun je God’s aanwezigheid ook tijdens je vakantie ervaren. Natuurlijk doet iedereen dat op zijn of haar eigen manier. Alle verschillende stromingen binnen het christendom kunnen in alle liefde en saamhorigheid samenkomen op een christelijke camping in Zeeland. Op veel van deze campings worden gezamenlijk dagopeningen, kerkdiensten, Bijbelstudies en dagafsluitingen georganiseerd.

Ook vinden op sommige plekken gospelconcerten plaats, net als activiteiten voor kinderen. Daarbij kun je denken aan knutselen, sporten, theater en zangles. Ook als je niet altijd wil meedoen aan de activiteiten, hoor je er bij. Het is al mooi genoeg dat je ook tijdens je vakantie in Zeeland voor God kiest, op wat voor manier en in welke mate dan ook.

Kerkdiensten

In Zeeland vind je in tal van plaatsen prachtige kerken. De meeste campingeigenaren van christelijke campings zijn zeker bereid je enkele kerken in de omgeving aan te bevelen.

Ook oudere jongeren welkom

Natuurlijk zijn ook de wat oudere jongeren welkom op een christelijke camping in Zeeland. Op veel campings zijn speciale plekken voor tieners gemaakt waar ze kunnen ‘chillen’.

Naast het genieten van een koud drankje op een warme zomeravond, is het een prachtige gelegenheid om een goed gesprek met elkaar aan te knopen. Op de christelijke campings in Zeeland worden regelmatig speel- en sportactiviteiten georganiseerd voor jongeren.  

Houden van de zondagsrust

Christelijke campings in Zeeland verwelkomen van maandag tot en met zaterdag gasten die genieten van gezelligheid, rust en ruimte. Op zondag zijn de christelijke campings niet druk in de weer, maar houden zij zondagsrust.

Vanuit hun levensvisie ervaren deze campingeigenaren de zondag als een vrije dag, een gekregen dag van God. Om die reden staat zondagsrust vaak in het reglement van de christelijke campings in Zeeland. 

Veel te beleven in Zeeland

Voor welke camping in Zeeland je ook kiest, er valt van maandag tot en met zaterdag van alles te beleven. Er is prachtige ongerepte natuur om heerlijk te wandelen of fietsen, maar ook voor zon- en zee liefhebbers is in Zeeland van alles te beleven.

Leuke dagtripjes met de kinderen, wandelingen door historische steden of zelf het water op? Er kan zoveel in Zeeland dat je je op een christelijke camping in Zeeland geen moment zult vervelen.

vakantie in Zeeland kiezen met campingszeeland.nl

Vakantie in Zeeland

Heerlijk genieten van Zeeland tijdens een welverdiende vakantie kan op veel manieren. Wil je genieten van de natuur, het strand met de zee en alle ruimte aan je kinderen geven? Dan is Campings Zeeland de plek waar jij je favoriete camping kunt vinden. Van grotere campings tot tot minicampings of kamperen bij de boer alles is mogelijk! Of ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland? Of je nu een vakantiehuisje aan zee zoekt of een riante vakantiebungalow het kan allemaal. Wil je het liefst zo comfortabel mogelijk vakantievieren? Denk dan eens aan een hotel in Zeeland, je kun dan zonder zorgen all-in genieten van Zeeland terwijl alles voor je wordt gedaan. Voor welke vakantie jij ook kiest, Zeeland staat voor genieten!

Wat is er te doen in Zeeland

Uit in Zeeland

Wat te doen in Zeeland? Is een belangrijke vraag als je een vakantie naar Zeeland plant  maar ook als je al geniet van jouw welverdiende vakantie in Zeeland. Het antwoord op deze vraag is; er genoeg te doen is in Zeeland! Je kunt zomer en winter genieten van de schoonste stranden en de prachtige natuurgebieden die Zeeland rijk is. Je kunt musea bezoeken, wat dacht je van het Zeeuws Museum of ook heel indrukwekkend en leerzaam het watersnoodmuseum. Geniet met de kinderen in één van de vele (water)speeltuinen of attracties. Bezoek historische Zeeuwse steden zoals Middelburg, Veere, Hulst en Zierikzee. Ook altijd indrukwekkend is de boulevard van Vlissingen met haar stranden en scheepvaart. Wat te doen in Zeeland? Er genoeg te doen in Zeeland!