...een moment geduld...

Roompot Résidence De Veerse Wende

Ontsnap naar de luxe van Roompot Residence De Veerse Wende, waar water en natuur perfect samenkomen. Verblijf in exclusieve villa’s met een privé-aanlegsteiger, waar je je eigen boot kunt aanleggen of eenvoudig een boot kunt huren om het Veerse Meer te verkennen. Word wakker met het geluid van het water, adem de frisse zeelucht in en geniet van ultieme rust en privacy. Of je nu wilt ontspannen of actief het water op wilt, hier beleef je Zeeland op z’n best.

Type camping Camping
Grootte van camping Klein: < 50 plaatsen
Zwembad Nee
Afstand tot het strand Loopafstand
Sanitaire voorzieningen Privé sanitair
Speciale voorzieningen Laadpunt elektrische fiets, Laadpalen elektrische auto
Verblijf in een luxe watervilla met eigen aanlegsteiger
Verken het Veerse Meer met een boot
Geniet van alle rust en ruimte

Roompot Résidence De Veerse Wende: Luxe watervilla's met eigen steiger

Verblijf in de luxe watervilla’s van Roompot Residence De Veerse Wende, waar je vanuit je eigen tuin direct het prachtige Veerse Meer op vaart. Elke villa heeft een privésteiger voor je eigen boot, of je kunt eenvoudig een boot huren om volop te genieten van de onbegrensde mogelijkheden op het water. Geniet van ongekende vrijheid terwijl je de verborgen juweeltjes van het meer verkent. Ontdek de mooie eilandjes zoals Haringvreter en Arneplaat en het aardbeien eiland waar je kunt aanmeren voor een rustige picknick, een ontspannende wandeling door de natuur, of een verfrissende duik in het kristalheldere water.

Na een dag op het water kom je volledig tot rust in je comfortabele villa, omringd door de stilte en schoonheid van het Zeeuwse Walcheren.

Rust en ruimte aan het water: kom volledig tot jezelf in Zeeland

Roompot Residence De Veerse Wende biedt je een unieke kans om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Hier, aan de oevers van het Veerse Meer, vind je een oase van rust en ruimte. De luxe watervilla’s zijn ruim opgezet, omgeven door groen en water, en bieden volop privacy. Vanuit je eigen tuin kijk je uit over het water, waar je in alle stilte kunt genieten van de natuur om je heen. Het enige wat je hoort, is het zachte geluid van de wind en het water.

De rustige ligging van de villa’s geeft je het gevoel helemaal weg te zijn van de drukte. Hier kun je ontspannen op je terras, een boek lezen terwijl je luistert naar de geluiden van de natuur, of een rustige boottocht maken langs de prachtige oevers en eilandjes van het Veerse Meer.

Of je nu kiest voor lange wandelingen in de natuur, fietstochten langs het meer, of simpelweg geniet van de stilte op het water, Roompot Residence De Veerse Wende biedt het allemaal.

Ontdek de omgeving: van het Banjaardstrand tot het historisch Veere en Middelburg

Tijdens je verblijf bij Roompot Residence De Veerse Wende is er volop te ontdekken in de omgeving. Een uitstapje naar het prachtige Banjaardstrand, één van de schoonste en breedste stranden van Nederland, is een absolute aanrader. Op slechts 20 minuten rijden bevind je je aan de Noordzee, waar je heerlijk kunt wandelen, zonnen of uitwaaien met een prachtig uitzicht op de Oosterscheldekering.

Liefhebbers van cultuur en historie kunnen een bezoek brengen aan het charmante stadje Veere, op slechts enkele kilometers van je villa. Wandel door de pittoreske straatjes, bewonder de historische panden en ontdek de rijke geschiedenis van deze voormalige handelsstad. Ook Middelburg, de hoofdstad van Zeeland, ligt vlakbij. Hier vind je indrukwekkende monumenten zoals het abdijcomplex, gezellige terrasjes en talloze winkels.

Daarnaast biedt Roompot je gratis toegang tot het Roompot Beach Resort, op een half uurtje rijden van de residence. Hier geniet je van allerlei voorzieningen, zoals een binnenzwembad, wellnessfaciliteiten en een restaurant. Dit resort is de perfecte plek voor een dagje ontspanning of een leuke gezinsactiviteit tijdens je vakantie in Zeeland.

Roompot Résidence De Veerse Wende
Arnemuiden - Walcheren
Roompot Résidence De Veerse Wende
vakantie in Zeeland kiezen met campingszeeland.nl

Vakantie in Zeeland

Heerlijk genieten van Zeeland tijdens een welverdiende vakantie kan op veel manieren. Wil je genieten van de natuur, het strand met de zee en alle ruimte aan je kinderen geven? Dan is Campings Zeeland de plek waar jij je favoriete camping kunt vinden. Van grotere campings tot tot minicampings of kamperen bij de boer alles is mogelijk! Of ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland? Of je nu een vakantiehuisje aan zee zoekt of een riante vakantiebungalow het kan allemaal. Wil je het liefst zo comfortabel mogelijk vakantievieren? Denk dan eens aan een hotel in Zeeland, je kun dan zonder zorgen all-in genieten van Zeeland terwijl alles voor je wordt gedaan. Voor welke vakantie jij ook kiest, Zeeland staat voor genieten!

Wat is er te doen in Zeeland

Uit in Zeeland

Wat te doen in Zeeland? Is een belangrijke vraag als je een vakantie naar Zeeland plant  maar ook als je al geniet van jouw welverdiende vakantie in Zeeland. Het antwoord op deze vraag is; er genoeg te doen is in Zeeland! Je kunt zomer en winter genieten van de schoonste stranden en de prachtige natuurgebieden die Zeeland rijk is. Je kunt musea bezoeken, wat dacht je van het Zeeuws Museum of ook heel indrukwekkend en leerzaam het watersnoodmuseum. Geniet met de kinderen in één van de vele (water)speeltuinen of attracties. Bezoek historische Zeeuwse steden zoals Middelburg, Veere, Hulst en Zierikzee. Ook altijd indrukwekkend is de boulevard van Vlissingen met haar stranden en scheepvaart. Wat te doen in Zeeland? Er genoeg te doen in Zeeland!