...een moment geduld...

Campings Middelburg

Op één van de campings in Middelburg ontdek je Zeeland op zijn mooist. Campings Middelburg ontvangen je graag en gastvrij. Middelburg zelf is zeker goed voor meerdere bezoekjes tijdens je vakantie in Zeeland. De Zeeuwse hoofdstad heeft niet alleen een fijn stadscentrum, waar je heerlijk kunt shoppen, maar ook veel natuurschoon. Op steenworp afstand vind je hier diverse natuurgebieden. Middelburg is knus en gezellig.

Op de Markt is altijd wat te beleven. De rijke geschiedenis van de stad proef je door de historische gebouwen. Zeker het laatgotische stadhuis en de abdijtoren ‘Lange Jan’ zijn de moeite waard. Verder vind je in Middelburg de Onze-Lieve-Vrouwe abdij, waarin tegenwoordig onder meer het Zeeuws Museum is gehuisvest, familiepretpark Mini Mundi en nog veel meer.

Campings Middelburg

Walcheren is een op en top vakantieregio in het westen van de provincie Zeeland. Walcheren is een schiereiland dat wordt omringd door de Noordzee, de Westerschelde, het Veerse Meer en het ingepolderde Sloe. Het is niet voor niets dat Walcheren bekend staat om de vele mooie stranden én om zijn hoge duinen. Natuurlijk is het heerlijk om uit te waaien aan het strand, maar kies ook eens voor een wandel- of fietspad door de duinen.

Middelburg heeft veel te bieden

Middelburg is een aantrekkelijke stad, trots en met een rijk verleden. Er valt van alles te bewonderen en ontdekken. Het lijkt hier soms of je een reis terug in de tijd maakt. Wandel langs de fraaie grachtenpanden, slenter door de kronkelende steegjes en kom op adem op één van de vele terrassen.  Naast de leuke cafés en goede restaurants, die graag Zeeuwse specialiteiten serveren, kun je je hart ophalen bij de vele winkels. In deze stad voel je je direct thuis.

Fiets- en wandelroutes vanaf de campings in Middelburg

Hou je van wandelen of fietsen? Dan is een camping in Middelburg een goede keuze. Liefhebbers van rust, ruimte en mooie landschappen halen hier hun hart op. De wandel-, fiets- en ruiterpaden voeren je langs mooie natuur. Overal zie je meidoorn, de meest kenmerkende struik van Walcheren. Deze struik zie je ook op veel campings in Middelburg terug. De natuur in en om Middelburg heeft veel gezichten. Beboste buitenplaatsen, grillige kreken, polders met historische dijkjes en boerendorpen. En het strand is ook altijd in de buurt

Op de fiets, te voet of te paard, wie goed om zich heen kijkt, ziet hoe uniek dit landschap is. Vanaf de camping in Middelburg is de natuur altijd dichtbij.

Kinderen op de camping in Middelburg

Zéker ook met kinderen zijn de campings in Middelburg een heerlijke vakantiebestemming. Walcheren biedt tal van mogelijkheden voor uitjes met je kinderen. Natuurlijk kun je de historische steden als Middelburg en Veere bezoeken. Boek eens een rondvaart langs panden en pakhuizen uit het VOC-verleden van Middelburg. Of ontdek vanaf de boulevard in Vlissingen hoe groot containerschepen zijn. Je kijkt je ogen uit!

Andere leuke uitstapjes vanaf de camping in Middelburg zijn onder andere een bezoek aan Mini Mundi, een familiepretpark met een grote binnenspeeltuin en Miniatuur Walcheren, Kaasboerderij Schellach, Reptielenzoo Iguana of speelpaleis Bambini. Vergeet sowieso niet de Lange Jan te beklimmen. Na 207 treden word je beloond met een fantastisch uitzicht over Middelburg. Zie je jouw camping liggen?

En vergeet natuurlijk de stranden niet! Ook als het minder goed weer is, kun je vanaf de camping in Middelburg naar het strand gaan. Domburg, Oostkapelle en Zoutelande zijn prima aan te rijden.  Neem een bal of een vlieger mee en je kinderen vermaken zich urenlang. Gelukkig zijn er voor daarna heel veel strandpaviljoens, waar jij en je kinderen heerlijk op adem kunnen komen.

Zeeuws Museum

Zit je op een camping in Middelburg, breng dan zeker een bezoek aan het Zeeuws Museum. Dit museum is ook voor kinderen leuk. Het museum is al een aantal keer uitgeroepen tot het meest kidsproof museum van Zeeland. In het museum wordt de geschiedenis van Zeeland vertelt.

Het Zeeuws Museum ligt middenin het centrum Middelburg. Net buiten Middelburg ligt Hof van Poppendamme. Dat is vanaf de camping in Middelburg een aanrader. Het is geen grote speeltuin, maar kinderen kunnen zich hier prima een uurtje of twee vermaken. Je zult op de camping in Middelburg ontdekken dat deze stad en deze omgeving je veel te bieden hebben. Ons idee? Blijf wat langer of kom gewoon nog een keertje terug!

vakantie in Zeeland kiezen met campingszeeland.nl

Vakantie in Zeeland

Heerlijk genieten van Zeeland tijdens een welverdiende vakantie kan op veel manieren. Wil je genieten van de natuur, het strand met de zee en alle ruimte aan je kinderen geven? Dan is Campings Zeeland de plek waar jij je favoriete camping kunt vinden. Van grotere campings tot tot minicampings of kamperen bij de boer alles is mogelijk! Of ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland? Of je nu een vakantiehuisje aan zee zoekt of een riante vakantiebungalow het kan allemaal. Wil je het liefst zo comfortabel mogelijk vakantievieren? Denk dan eens aan een hotel in Zeeland, je kun dan zonder zorgen all-in genieten van Zeeland terwijl alles voor je wordt gedaan. Voor welke vakantie jij ook kiest, Zeeland staat voor genieten!

Wat is er te doen in Zeeland

Uit in Zeeland

Wat te doen in Zeeland? Is een belangrijke vraag als je een vakantie naar Zeeland plant  maar ook als je al geniet van jouw welverdiende vakantie in Zeeland. Het antwoord op deze vraag is; er genoeg te doen is in Zeeland! Je kunt zomer en winter genieten van de schoonste stranden en de prachtige natuurgebieden die Zeeland rijk is. Je kunt musea bezoeken, wat dacht je van het Zeeuws Museum of ook heel indrukwekkend en leerzaam het watersnoodmuseum. Geniet met de kinderen in één van de vele (water)speeltuinen of attracties. Bezoek historische Zeeuwse steden zoals Middelburg, Veere, Hulst en Zierikzee. Ook altijd indrukwekkend is de boulevard van Vlissingen met haar stranden en scheepvaart. Wat te doen in Zeeland? Er genoeg te doen in Zeeland!