...een moment geduld...

Campings Koudekerke

Vanaf campings in Koudekerke is het water nooit ver weg. Ze vormen daarmee een prima startpunt voor een heerlijke en ontspannen vakantie in Zeeland, of je nu met of zonder kinderen komt. De campings van Koudekerke liggen dichtbij Vlissingen en Middelburg en natuurlijk dichtbij de brede zandstranden en hoge duinen waar Walcheren om bekend staat. Koudekerke ligt vrijwel op de doorgaande route naar het strand bij Dishoek. Koudekerke heeft alles wat je als hedendaagse  vakantieganger zoekt. Er zijn genoeg winkels, een supermarkt, een aantal goede restaurants en in de zomer is er aan terrassen geen gebrek. Op naar de camping in Koudekerke dus!

Campings Koudekerke

Walcheren is een op en top vakantieregio in het westen van de provincie Zeeland. Walcheren is een schiereiland dat wordt omringd door de Noordzee, de Westerschelde, het Veerse Meer en het ingepolderde Sloe. Het is niet voor niets dat Walcheren bekend staat om de vele mooie stranden én om zijn hoge duinen.

Natuurlijk is het heerlijk om uit te waaien aan het strand, maar kies ook eens voor een wandel- of fietspad door de duinen. De kust bij Koudekerke heeft brede stranden en fantastische uitzichten over zee. Vanaf de campings in Koudekerke zit je daar in een mum van tijd. Stranden bieden je alle ruimte voor een heerlijke stranddag maar zijn ook heerlijk om ’s avonds naar terug te gaan. Even opfrissen op de camping in Koudekerke en dan daarna de zon in de zee zien zakken. Wat een ontspanning, niets moet. Zo heerlijk, zo’n vakantie op een camping in Koudekerke!

Verfijnd zoeken
Streken
Plaatsen
Grootte van camping
Zwembad
Afstand tot het strand
Sanitaire voorzieningen
Eten & Drinken
Speciale voorzieningen
Verfijnd zoeken Filters sluiten
image/svg+xml
Koudekerke - Walcheren

Camping Dishoek

Wilt u eens echt direct aan strand en zee kamperen, dan is onze knusse [..]

Kindvriendelijk
Diervriendelijk
Gezellige familiecamping
image/svg+xml
Gapinge - Walcheren

Minicamping Dorpszicht

De Zeeuwse minicamping Dorpszicht ligt zeer centraal in het pittoreske [..]

Sfeervolle familiecamping
Kindvriendelijk
Diervriendelijk
image/svg+xml
Domburg - Walcheren

Hof Domburg

Hof Domburg aan de kust voor een heerlijke strandvakantie. Het park li [..]

Kindvriendelijk
Luxe accommodaties spa en sauna
Natuurgebied en strand
image/svg+xml
Oostkapelle - Walcheren

Vakantiepark Bos en Duin

Vlakbij de Noordzeestranden en toch: De naam Bos & Duin zegt het a [..]

Gezellige familiepark
Luxe accommodaties
Kindvriendelijk
image/svg+xml
Vrouwenpolder - Walcheren

De Zandput

Het avontuur begint al als u de autoweg verlaat. Vanaf familiebadplaat [..]

Kindvriendelijk
Natuurparken en Strand
Diervriendelijk

Fiets- en wandelroutes vanaf de campings in Koudekerke

Hou je van wandelen of fietsen? Dan is een camping in Koudekerke een goede keuze. Liefhebbers van rust, ruimte en mooie landschappen halen hier hun hart op. De wandel-, fiets- en ruiterpaden voeren je langs mooie natuur. Overal zie je meidoorn, de meest kenmerkende struik van Walcheren. Deze struik zie je ook op veel campings in Koudekerke terug. In de omgeving van Koudekerke fiets je door de bossen bij de duinen of door het open landschap van Walcheren, langs landelijke weggetjes en mooie dorpen. Leuk om te doen vanaf de camping in Koudekerke!

Een prachtig stuk natuur is De Manteling. Hier vind je een eikenbos van meer dan tweehonderd jaar. Toch zijn de bomen niet hoger dan een meter. Dit komt omdat deze bomen voortdurend ‘geschoren’ worden door de westenwind en het stuivende zand. Bijzonder aan De Manteling zijn ook de fraaie landgoederen en natuurlijk kasteel Westhove. In het kasteel vind je museum Terra Maris. Daar ontdek je op een afwisselende en levendige manier prachtige maquettes, een groot zee-aquarium, skeletten, schelpen en opgezette dieren en leer je alles over het Zeeuwse landschap en de natuur. Dit kasteel is een heerlijk uitstapje vanaf de camping in Koudekerke.

Kinderen op de camping in Koudekerke

Zéker ook met kinderen zijn de campings in Koudekerke een heerlijke vakantiebestemming. Walcheren biedt tal van mogelijkheden voor uitjes met je kinderen. Natuurlijk kun je de historische steden als Middelburg en Veere bezoeken. Boek eens een rondvaart langs panden en pakhuizen uit het VOC-verleden van Middelburg. Of ontdek vanaf de boulevard in Vlissingen hoe groot containerschepen zijn. Je kijkt je ogen uit!

Andere leuke uitstapjes vanaf de camping in Koudekerke zijn onder andere een bezoek aan Mini Mundi, een familiepretpark met een grote binnenspeeltuin en Miniatuur Walcheren, Kaasboerderij Schellach, Reptielenzoo Iguana of speelpaleis Bambini. Allemaal goed aan te rijden vanaf de camping in Koudekerke. Maar vergeet de stranden niet! Ook als het minder goed weer is, kun je vanaf de camping in Koudekerke naar het strand gaan. Neem een bal of een vlieger mee en je kinderen vermaken zich urenlang. Gelukkig zijn er voor daarna heel veel strandpaviljoens, waar jij en je kinderen heerlijk op adem kunnen komen.

Mooie buitenplaatsen in de regio

Koudekerke is een typisch Zeeuws kerkringdorp. Kenmerken voor dit deel van Walcheren zijn de vele buitenverblijven. Die zijn het gevolgd van de rijkdom die Middelburg in de zeventiende eeuw vergaarde. Middelburg was de tweede haven en handelsstad van de Republiek der Zeven Verenigde Provinciën. In de stad woonden rijke reders, kooplieden en kapitaalkrachtige bestuurders.

Daarnaast kochten zij grond buiten de stad om daar hun luxe buitenverblijven te kunnen bouwen. Deze buitenverblijven zie je nog her en der staan, óók in Koudekerke, zoals Huis der Boede en Huys ter Schelde. Welke buitenverblijven passeer jij van en naar de camping in Koudekerke?

vakantie in Zeeland kiezen met campingszeeland.nl

Vakantie in Zeeland

Heerlijk genieten van Zeeland tijdens een welverdiende vakantie kan op veel manieren. Wil je genieten van de natuur, het strand met de zee en alle ruimte aan je kinderen geven? Dan is Campings Zeeland de plek waar jij je favoriete camping kunt vinden. Van grotere campings tot tot minicampings of kamperen bij de boer alles is mogelijk! Of ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland? Of je nu een vakantiehuisje aan zee zoekt of een riante vakantiebungalow het kan allemaal. Wil je het liefst zo comfortabel mogelijk vakantievieren? Denk dan eens aan een hotel in Zeeland, je kun dan zonder zorgen all-in genieten van Zeeland terwijl alles voor je wordt gedaan. Voor welke vakantie jij ook kiest, Zeeland staat voor genieten!

Wat is er te doen in Zeeland

Uit in Zeeland

Wat te doen in Zeeland? Is een belangrijke vraag als je een vakantie naar Zeeland plant  maar ook als je al geniet van jouw welverdiende vakantie in Zeeland. Het antwoord op deze vraag is; er genoeg te doen is in Zeeland! Je kunt zomer en winter genieten van de schoonste stranden en de prachtige natuurgebieden die Zeeland rijk is. Je kunt musea bezoeken, wat dacht je van het Zeeuws Museum of ook heel indrukwekkend en leerzaam het watersnoodmuseum. Geniet met de kinderen in één van de vele (water)speeltuinen of attracties. Bezoek historische Zeeuwse steden zoals Middelburg, Veere, Hulst en Zierikzee. Ook altijd indrukwekkend is de boulevard van Vlissingen met haar stranden en scheepvaart. Wat te doen in Zeeland? Er genoeg te doen in Zeeland!