...een moment geduld...

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Beleef een comfortabel en veelzijdig verblijf aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen in het Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad, waar het strand op loopafstand ligt en de natuur je omringt. Verblijf in stijlvolle lodges en bungalows, compleet met moderne gemakken zoals gratis wifi en een privéterras. Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad biedt talloze activiteiten, waaronder een groot zwembad met een glijbaan voor volop waterplezier, en een uitgebreid animatieprogramma voor de kinderen. Met charmante dorpjes en steden zoals Sluis en Brugge in de buurt, is dit de perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie vol afwisseling in het mooie Zeeuws-Vlaanderen.

Type camping Camping
Grootte van camping Groot: > 200 plaatsen
Zwembad Ja
Afstand tot het strand 1 - 3 km
Sanitaire voorzieningen Privé sanitair
Eten & Drinken Campingwinkel, Restaurant, Snackbar
Speciale voorzieningen Laadpunt elektrische fiets, Laadpalen elektrische auto
Groot zwembad met 3 waterglijbanen
Strand dichtbij
Sluis en Brugge dichtbij

Beach Resort Nieuwvliet-Bad: Veel faciliteiten en leuke activiteiten

Op het park is er voor iedereen wat te doen, van jong tot oud. Voor de kleintjes is er een indoor speeltuin, een gezellige Kids Club en natuurlijk de altijd vrolijke Koos Konijn. De avontuurlijke kids kunnen zich aansluiten bij de Roompot Rangers, en de speeltuin biedt volop ruimte om te spelen.

Voor de sportievelingen zijn er tal van mogelijkheden. Speel een potje minigolf, daag vrienden uit op het beachvolleybalveld, of geniet van een ontspannend spelletje jeu de boules. Het uitgebreide activiteitenprogramma en live sportuitzendingen zorgen voor vermaak voor het hele gezin.

Met een centraal oplaadpunt voor je auto, ruime parkeergelegenheid en gratis wifi wordt jouw verblijf extra comfortabel. En als het om eten gaat, kun je kiezen uit een heerlijk restaurant, een handige afhaalservice of de dagelijkse broodjesservice voor een ontspannen start van de dag.

Volop strandplezier & fietsen langs de Zeeuwse kust

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad is het ideale startpunt voor een onvergetelijke vakantie aan de Zeeuwse kust. Met het strand op loopafstand en directe toegang tot de mooiste fietsroutes, hoef je niet ver te zoeken voor avontuur of ontspanning. Begin je dag met een fietstocht door de duinen en langs pittoreske dorpjes, of maak een rustige strandwandeling. Ook uitstapjes naar het bruisende Sluis en het historische Brugge liggen binnen handbereik.

Na een actieve dag keer je terug naar Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad, waar je kunt ontspannen in je comfortabele accommodatie. Alles is binnen handbereik: van fietsverhuur tot eetgelegenheden en faciliteiten voor het hele gezin. Hier geniet je van de perfecte mix van strandplezier, prachtige fietsroutes en culturele uitstapjes, zonder ver van je verblijf te hoeven gaan.

Groot zwembad met 3 glijbanen

Het ruime zwembad van Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad, met meer dan 400 m² waterplezier, biedt vermaak voor het hele gezin. Duik in het grote recreatiebad met een stroomversnelling voor ultieme ontspanning, terwijl de drie spannende glijbanen voor de nodige actie zorgen. Of je nu kiest voor snelheid of bochten, er is altijd een glijbaan die jouw favoriet wordt.

Voor de kleinste gasten is er een peuterbadje met een kleine glijbaan en een spraypark vol waterpret. Ouders kunnen ondertussen ontspannen op de ligbedden of toekijken vanaf de tafels en stoelen langs de kant, of genieten van het uitzicht over het zwembad vanaf de vide.

Je spullen kun je veilig opbergen in gratis lockers, die je afsluit met een persoonlijke code. Met kleedkamers, een familiekleedkamer en aankleedkussens is er aan alles gedacht voor een zorgeloze zwemervaring.

Veiligheid staat voorop in het zwembad van Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad, met altijd een toezichthouder aanwezig. Voor kinderen zonder zwemdiploma zijn zwembandjes verplicht, en springen vanaf de kant mag natuurlijk ook voor de oudere kinderen.

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad
Nieuwvliet - Zeeuws-Vlaanderen
Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad
vakantie in Zeeland kiezen met campingszeeland.nl

Vakantie in Zeeland

Heerlijk genieten van Zeeland tijdens een welverdiende vakantie kan op veel manieren. Wil je genieten van de natuur, het strand met de zee en alle ruimte aan je kinderen geven? Dan is Campings Zeeland de plek waar jij je favoriete camping kunt vinden. Van grotere campings tot tot minicampings of kamperen bij de boer alles is mogelijk! Of ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland? Of je nu een vakantiehuisje aan zee zoekt of een riante vakantiebungalow het kan allemaal. Wil je het liefst zo comfortabel mogelijk vakantievieren? Denk dan eens aan een hotel in Zeeland, je kun dan zonder zorgen all-in genieten van Zeeland terwijl alles voor je wordt gedaan. Voor welke vakantie jij ook kiest, Zeeland staat voor genieten!

Wat is er te doen in Zeeland

Uit in Zeeland

Wat te doen in Zeeland? Is een belangrijke vraag als je een vakantie naar Zeeland plant  maar ook als je al geniet van jouw welverdiende vakantie in Zeeland. Het antwoord op deze vraag is; er genoeg te doen is in Zeeland! Je kunt zomer en winter genieten van de schoonste stranden en de prachtige natuurgebieden die Zeeland rijk is. Je kunt musea bezoeken, wat dacht je van het Zeeuws Museum of ook heel indrukwekkend en leerzaam het watersnoodmuseum. Geniet met de kinderen in één van de vele (water)speeltuinen of attracties. Bezoek historische Zeeuwse steden zoals Middelburg, Veere, Hulst en Zierikzee. Ook altijd indrukwekkend is de boulevard van Vlissingen met haar stranden en scheepvaart. Wat te doen in Zeeland? Er genoeg te doen in Zeeland!