...een moment geduld...

Zeebad | Roompot vakantiepark

Geniet van een ontspannen vakantie aan de Zeeuwse kust bij Roompot park Zeebad, gelegen in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen, vlak bij het strand van Breskens. Verblijf in een comfortabele vakantiewoning, altijd op loopafstand van het strand, en ontdek de sfeervolle omgeving per fiets. Op het park is er voor jong en oud volop vermaak, van spelen op het speeleiland tot sportieve uitdagingen in de indoor speelhal. Na een dag vol avontuur kun je heerlijk ontspannen met een duik in het zwembad of een rit van de glijbaan. Alles wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie ligt binnen handbereik.

Type camping Camping
Grootte van camping Gemiddeld: 50 - 200 plaatsen
Zwembad Ja
Afstand tot het strand 1 - 3 km
Sanitaire voorzieningen Privé sanitair, Wasserette
Eten & Drinken Restaurant, Snackbar
Speciale voorzieningen Laadpunt elektrische fiets, Laadpalen elektrische auto
Met een paar stappen op het strand
Veel activiteiten op het park
Zwembad met glijbaan

Ga erop uit naar Knokke, Brugge of Gent

Verken de karaktervolle steden net over de grens, perfect voor een afwisselende dagtrip vanaf het park in Zeeuws-Vlaanderen. Roompot Zeebad is de ideale uitvalsbasis voor een dag vol avontuur. Begin je avontuur met een ontspannen rit op de ferry naar Vlissingen, een unieke manier om je dag te starten. In Knokke ontdek je luxe winkels en geniet je van de levendige sfeer op de gezellige terrassen. Brugge neemt je mee door smalle middeleeuwse straatjes en langs prachtige grachten, waar je de rijke geschiedenis van de stad op iedere hoek voelt. In Gent ontmoet je een mix van oude en moderne charme, met indrukwekkende historische gebouwen en levendige pleinen. Na een dag vol nieuwe ervaringen keer je terug naar de rust van het vakantiepark, waar je kunt nagenieten van al het moois dat Zeeuws-Vlaanderen en de regio te bieden hebben.

Volop sport en spel voor een actieve vakantie op Roompot park Zeebad

Beleef een vakantie vol actie en plezier met de uitgebreide sport- en spelmogelijkheden op het park. Daag je familie uit voor een potje indoor tennis, test je vaardigheden op het basketbalveld of neem deel aan spannende lasergames. Liever ontspannen? Probeer de vismogelijkheden of geniet van de live sportuitzendingen terwijl je heerlijk tot rust komt.

Voor de fietsliefhebbers is er volop keuze. Verken de prachtige omgeving met de fietsverhuur of huur een elektrische fiets voor extra gemak. Voor de kinderen is er skelterverhuur voor eindeloos speelplezier. De fietsen kun je veilig stallen in de afsluitbare fietsenstalling. Of je nu kiest voor sportieve uitdagingen of ontspanning, hier vind je alles voor een onvergetelijke en actieve vakantie aan de Zeeuwse kust.

Ontdek het Visserijmuseum in Breskens

Vanaf Roompot Zeebad is het Visserijmuseum in Breskens een ideale bestemming voor een leuke en leerzame dagtrip. Dit museum neemt je mee in de rijke geschiedenis van de Zeeuwse visserij. Verken de wereld van de vissers, bekijk authentieke vissersboten en leer meer over het harde leven op zee. De interactieve tentoonstellingen, zoals een nagebouwde visserijhaven en een levensechte scheepsbrug, maken het voor jong en oud een boeiende ervaring.

Naast het verleden van de visserij ontdek je ook meer over de natuur en het zeeleven van de Westerschelde. Voor de kleintjes is er een speciale speelhoek waar ze spelenderwijs meer te weten komen over het leven in de zee.

Na je bezoek aan het museum kun je nog even rondslenteren door de haven van Breskens en genieten van de gezellige sfeer. Sluit de dag af met een heerlijke maaltijd van verse vis in een van de lokale restaurants. Een bezoek aan het Visserijmuseum maakt je verblijf in Zeeuws-Vlaanderen nóg veelzijdiger!

Zeebad | Roompot vakantiepark
Breskens - Zeeuws-Vlaanderen
Zeebad | Roompot vakantiepark
vakantie in Zeeland kiezen met campingszeeland.nl

Vakantie in Zeeland

Heerlijk genieten van Zeeland tijdens een welverdiende vakantie kan op veel manieren. Wil je genieten van de natuur, het strand met de zee en alle ruimte aan je kinderen geven? Dan is Campings Zeeland de plek waar jij je favoriete camping kunt vinden. Van grotere campings tot tot minicampings of kamperen bij de boer alles is mogelijk! Of ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland? Of je nu een vakantiehuisje aan zee zoekt of een riante vakantiebungalow het kan allemaal. Wil je het liefst zo comfortabel mogelijk vakantievieren? Denk dan eens aan een hotel in Zeeland, je kun dan zonder zorgen all-in genieten van Zeeland terwijl alles voor je wordt gedaan. Voor welke vakantie jij ook kiest, Zeeland staat voor genieten!

Wat is er te doen in Zeeland

Uit in Zeeland

Wat te doen in Zeeland? Is een belangrijke vraag als je een vakantie naar Zeeland plant  maar ook als je al geniet van jouw welverdiende vakantie in Zeeland. Het antwoord op deze vraag is; er genoeg te doen is in Zeeland! Je kunt zomer en winter genieten van de schoonste stranden en de prachtige natuurgebieden die Zeeland rijk is. Je kunt musea bezoeken, wat dacht je van het Zeeuws Museum of ook heel indrukwekkend en leerzaam het watersnoodmuseum. Geniet met de kinderen in één van de vele (water)speeltuinen of attracties. Bezoek historische Zeeuwse steden zoals Middelburg, Veere, Hulst en Zierikzee. Ook altijd indrukwekkend is de boulevard van Vlissingen met haar stranden en scheepvaart. Wat te doen in Zeeland? Er genoeg te doen in Zeeland!