...een moment geduld...

Roompot Domein Het Camperveer

Ben je op zoek naar een luxe vakantieplek waar je volledig tot rust komt? Roompot Domein Het Camperveer in Kamperland biedt de perfecte combinatie van comfort en natuur. De stijlvolle villa’s aan het Veerse Meer hebben alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. Of je nu kiest voor een weekendje weg of een lange vakantie, je geniet hier van rust, ruimte en een prachtig uitzicht. Verken het water met een boottocht, fiets door de duinen, of ontspan gewoon in je moderne villa.

Type camping Camping
Grootte van camping Gemiddeld: 50 - 200 plaatsen
Zwembad Ja
Afstand tot het strand 3 - 5 km
Sanitaire voorzieningen Privé sanitair
Speciale voorzieningen Laadpalen elektrische auto, Laadpunt elektrische fiets
Ideaal voor watersportliefhebbers
Rust en privacy
Luxe villa's aan het Veerse Meer

Roompot Domein Het Camperveer: luxe genieten aan het Veerse Meer

Roompot Domein Het Camperveer straalt de elegantie uit van een Engels landgoed, vergelijkbaar met de grandeur van Downton Abbey. Dit luxe vakantieverblijf ligt op een unieke locatie, namelijk direct aan het Veerse Meer. Vanaf de stijlvolle villa’s en penthouses heb je niet alleen een indrukwekkend uitzicht over het water, maar bevind je je ook op slechts een steenworp afstand van het meer. Hierdoor kun je elk moment van de dag genieten van de schitterende vergezichten en de kalmte van het water.

De accommodaties zijn ontworpen met luxe en comfort in gedachten. Ze bieden ruime, elegante interieurs die van alle moderne gemakken zijn voorzien, waaronder gratis wifi. Of je nu binnen bent of buiten op het terras zit, het uitzicht op het Veerse Meer zorgt voor een serene sfeer. Dit maakt het domein perfect voor wie wil ontsnappen aan de drukte en wil ontspannen in de natuur, terwijl je omgeven bent door de verfijnde ambiance van een klassiek landgoed. Hier komen luxe en natuur samen voor een onvergetelijke ervaring.

Een paradijs voor watersportliefhebbers

Met het Veerse Meer direct voor de deur is Roompot Domein Het Camperveer een waar paradijs voor liefhebbers van watersport en recreatie. Surfen, duiken, kanoën, waterskiën en wakeboarden behoren tot de vele spannende activiteiten die je op het meer kunt doen. Omdat het Veerse Meer geen eb en vloed kent, blijft het water vaak helder en rustig, wat het ideaal maakt voor duikers die de onderwaterwereld willen verkennen. Bovendien kun je gemakkelijk een boot huren en naar de verschillende eilandjes varen die verspreid liggen over het meer, waar je kunt aanmeren bij de aanlegsteigers en genieten van de serene omgeving.

Voor wie liever op een rustiger tempo van de omgeving wil genieten, biedt het gebied rondom het Veerse Meer ook prachtige fietsroutes. Langs de oevers van het meer zijn er diverse fietspaden die je de kans geven om al fietsend te genieten van het schitterende uitzicht over het water. Onderweg kun je stoppen op de vele bankjes die langs de route te vinden zijn, of een gezellige picknick houden aan de waterkant.

Geniet van de faciliteiten van Roompot Beach Resort

Op slechts 5 kilometer van Domein Het Camperveer ligt het Roompot Beach Resort, waar je als gast van Domein Het Camperveer gratis toegang tot hebt. Dit resort biedt een breed scala aan faciliteiten die zorgen voor een complete en gevarieerde vakantie-ervaring. Of je nu wilt ontspannen of juist actief bezig wilt zijn, er is voor ieder wat wils. Neem bijvoorbeeld een duik in het subtropisch zwemparadijs, waar zowel jong als oud uren waterplezier kunnen beleven. Na een dag vol activiteiten kun je heerlijk tot rust komen in de wellnessfaciliteiten, waar je jezelf kunt trakteren op een sauna of een ontspannende massage.

Voor de sportievelingen zijn er volop mogelijkheden in de sporthal, waar je kunt basketballen, tennissen of andere sporten kunt beoefenen. Daarnaast beschikt het resort over moderne bowlingbanen, wat perfect is voor een gezellig familie-uitje. Kinderen zullen zich geen moment vervelen dankzij de diverse speeltuinen, de levendige kids club en het uitgebreide animatieprogramma, vol leuke activiteiten en spelletjes. Zo combineer je de serene rust en luxe van het verblijf op Domein Het Camperveer met het bruisende vermaak en avontuur van het Roompot Beach Resort aan de kust.

Roompot Domein Het Camperveer
Kamperland - Beveland
Roompot Domein Het Camperveer
vakantie in Zeeland kiezen met campingszeeland.nl

Vakantie in Zeeland

Heerlijk genieten van Zeeland tijdens een welverdiende vakantie kan op veel manieren. Wil je genieten van de natuur, het strand met de zee en alle ruimte aan je kinderen geven? Dan is Campings Zeeland de plek waar jij je favoriete camping kunt vinden. Van grotere campings tot tot minicampings of kamperen bij de boer alles is mogelijk! Of ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland? Of je nu een vakantiehuisje aan zee zoekt of een riante vakantiebungalow het kan allemaal. Wil je het liefst zo comfortabel mogelijk vakantievieren? Denk dan eens aan een hotel in Zeeland, je kun dan zonder zorgen all-in genieten van Zeeland terwijl alles voor je wordt gedaan. Voor welke vakantie jij ook kiest, Zeeland staat voor genieten!

Wat is er te doen in Zeeland

Uit in Zeeland

Wat te doen in Zeeland? Is een belangrijke vraag als je een vakantie naar Zeeland plant  maar ook als je al geniet van jouw welverdiende vakantie in Zeeland. Het antwoord op deze vraag is; er genoeg te doen is in Zeeland! Je kunt zomer en winter genieten van de schoonste stranden en de prachtige natuurgebieden die Zeeland rijk is. Je kunt musea bezoeken, wat dacht je van het Zeeuws Museum of ook heel indrukwekkend en leerzaam het watersnoodmuseum. Geniet met de kinderen in één van de vele (water)speeltuinen of attracties. Bezoek historische Zeeuwse steden zoals Middelburg, Veere, Hulst en Zierikzee. Ook altijd indrukwekkend is de boulevard van Vlissingen met haar stranden en scheepvaart. Wat te doen in Zeeland? Er genoeg te doen in Zeeland!