...een moment geduld...

Zeeland Village | Roompot

Roompotpark Zeeland Village is de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie aan de Zeeuwse kust. Dit rustige park biedt comfortabele bungalows, omringd door prachtige natuur, en ligt op korte afstand van zowel het Grevelingenmeer als de Noordzeestranden. Of je nu geniet van watersport, strandwandelingen of de vele faciliteiten op het park, zoals het overdekte zwembad en de sportvelden, Zeeland Village heeft alles voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin.

Type camping Camping
Grootte van camping Gemiddeld: 50 - 200 plaatsen
Zwembad Ja
Afstand tot het strand 3 - 5 km
Sanitaire voorzieningen Privé sanitair
Eten & Drinken Restaurant
Speciale voorzieningen Laadpalen elektrische auto, Laadpunt elektrische fiets
Overdekt zwembad
Nabij het Grevelingenmeer en Noordzee
Comfortabele vakantiehuisjes

Ervaar een onvergetelijk verblijf

Zeeland Village biedt uitstekende voorzieningen die je verblijf extra comfortabel en leuk maken voor zowel jong als oud. Het park beschikt over een overdekt zwembad, waar je het hele jaar door kunt genieten van waterpret, ongeacht het weer. Dit maakt het ideaal voor gezinnen met kinderen die graag willen zwemmen en spelen.

Voor wie graag de prachtige omgeving van Zeeland wil verkennen, biedt het park fiets- en bolderwagenverhuur. Spring op de fiets en ontdek de nabijgelegen Noordzeestranden of maak een mooie tocht langs het Grevelingenmeer, een perfecte plek voor watersport en recreatie. Hier kun je bijvoorbeeld surfen, varen of gewoon genieten van het uitzicht over het water.

Het park zelf is kindvriendelijk en biedt diverse speelvoorzieningen. Er zijn speeltuinen, sportvelden en een tennisbaan, zodat er altijd iets te doen is voor de jongere gasten. Voor gezinnen met huisdieren is Zeeland Village ook de perfecte keuze, want honden zijn welkom op het park. Er is volop ruimte voor mooie wandelingen met je trouwe viervoeter door de natuur of langs het strand.

Daarnaast zijn er tal van sport- en spelactiviteiten voor de hele familie. Van minigolf tot tennis, er is genoeg om je actief bezig te houden.

Geniet van het Grevelingeneer en de Noordzee: strandplezier en watersport

Zeeland Village ligt op een ideale locatie tussen het Grevelingenmeer en de Noordzee, waardoor je tijdens je verblijf toegang hebt tot twee unieke watergebieden. Het Grevelingenmeer, op korte afstand van het park, is het grootste zoutwatermeer van Europa en een waar paradijs voor watersportliefhebbers. Hier kun je zeilen, surfen, suppen of kanoën. Het rustige water en de omliggende natuur maken het ook een perfecte plek voor een ontspannen dag aan het water. Voor duikers is het Grevelingenmeer een populaire bestemming, dankzij de heldere wateren en de fascinerende onderwaterwereld.

Aan de andere kant ligt de uitgestrekte Noordzeekust op slechts een paar minuten fietsen van het park. De brede zandstranden zijn ideaal voor een dagje zonnebaden, zwemmen of strandwandelingen. De Zeeuwse stranden staan bekend om hun ruimte en rust, perfect om even helemaal tot jezelf te komen. Ook voor watersporters biedt de Noordzee volop mogelijkheden, zoals windsurfen, kitesurfen of bodyboarden. Of je nu een actieve dag op het water wilt beleven of gewoon wilt genieten van de zon en de zee, de Noordzeekust heeft voor ieder wat wils.

Comfortabele vakantiehuisjes van alle gemakken voorzien

De comfortabele vakantiehuisjes van Zeeland Village zijn ideaal voor een ontspannen verblijf aan de Zeeuwse kust. Deze ruime en modern ingerichte bungalows bieden alle gemakken die je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie. Of je nu met het gezin, vrienden of je partner komt, de huisjes zijn geschikt voor elk gezelschap en zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt.

Elk vakantiehuis beschikt over een volledig uitgeruste keuken, waar je zelf heerlijke maaltijden kunt bereiden. Dit maakt het makkelijk om op je eigen tempo te ontbijten of een diner te organiseren na een dag vol activiteiten. De open woonruimtes zijn licht en comfortabel ingericht, met een gezellige zithoek waar je samen kunt ontspannen of een film kunt kijken. Daarnaast hebben de meeste huisjes een ruime eethoek waar je met het hele gezelschap kunt genieten van maaltijden.

De slaapkamers zijn voorzien van comfortabele bedden, zodat je na een actieve dag aan zee heerlijk tot rust komt. De badkamers zijn modern en beschikken vaak over een inloopdouche of een ligbad, ideaal voor een moment van ontspanning.

Buiten kun je genieten van je eigen privéterras met tuinmeubilair, waar je bij mooi weer heerlijk kunt ontbijten of een drankje kunt doen in de avondzon. Voor gezinnen met kinderen is er voldoende ruimte om veilig te spelen, en sommige huisjes hebben een omheinde tuin voor extra privacy.

Zeeland Village | Roompot
Scharendijke - Schouwen-Duiveland
Zeeland Village | Roompot
vakantie in Zeeland kiezen met campingszeeland.nl

Vakantie in Zeeland

Heerlijk genieten van Zeeland tijdens een welverdiende vakantie kan op veel manieren. Wil je genieten van de natuur, het strand met de zee en alle ruimte aan je kinderen geven? Dan is Campings Zeeland de plek waar jij je favoriete camping kunt vinden. Van grotere campings tot tot minicampings of kamperen bij de boer alles is mogelijk! Of ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland? Of je nu een vakantiehuisje aan zee zoekt of een riante vakantiebungalow het kan allemaal. Wil je het liefst zo comfortabel mogelijk vakantievieren? Denk dan eens aan een hotel in Zeeland, je kun dan zonder zorgen all-in genieten van Zeeland terwijl alles voor je wordt gedaan. Voor welke vakantie jij ook kiest, Zeeland staat voor genieten!

Wat is er te doen in Zeeland

Uit in Zeeland

Wat te doen in Zeeland? Is een belangrijke vraag als je een vakantie naar Zeeland plant  maar ook als je al geniet van jouw welverdiende vakantie in Zeeland. Het antwoord op deze vraag is; er genoeg te doen is in Zeeland! Je kunt zomer en winter genieten van de schoonste stranden en de prachtige natuurgebieden die Zeeland rijk is. Je kunt musea bezoeken, wat dacht je van het Zeeuws Museum of ook heel indrukwekkend en leerzaam het watersnoodmuseum. Geniet met de kinderen in één van de vele (water)speeltuinen of attracties. Bezoek historische Zeeuwse steden zoals Middelburg, Veere, Hulst en Zierikzee. Ook altijd indrukwekkend is de boulevard van Vlissingen met haar stranden en scheepvaart. Wat te doen in Zeeland? Er genoeg te doen in Zeeland!