...een moment geduld...

Harbour Village | Roompot

Harbour Village is de perfecte plek voor een luxe vakantie aan het water. Gelegen in Walcheren, biedt dit exclusieve park luxe villa’s met privé-aanlegsteigers, direct aan het Veerse Meer. Geniet van de rust en ruimte, omringd door prachtige natuur en wateractiviteiten zoals zeilen en varen. Deze unieke locatie biedt niet alleen comfort, maar ook de mogelijkheid om de schoonheid van Zeeland te verkennen, met het strand en charmante dorpjes in de buurt. Beleef een luxe vakantie vol ontspanning en avontuur aan het water.

Type camping Camping
Grootte van camping Klein: < 50 plaatsen
Zwembad Nee
Afstand tot het strand 1 - 3 km
Sanitaire voorzieningen Privé sanitair
Speciale voorzieningen Laadpalen elektrische auto, Laadpunt elektrische fiets
Direct aan het Veerse Meer ideaal voor zeilen en surfen
Ruime villa's van alle gemakken voorzien
Luxe buitenruimte met terras aan het water

Harbour Village: direct gelegen aan het Veerse Meer, ideaal voor watersporters

Villapark Harbour Village biedt een unieke locatie direct aan het prachtige Veerse Meer, waardoor het de perfecte bestemming is voor watersportliefhebbers. Of je nu wilt zeilen, windsurfen, kajakken of zelfs waterskiën, dit park biedt alles voor een avontuurlijke vakantie op het water. Het Veerse Meer staat bekend om zijn rustige, schone en heldere wateren, ideaal voor zowel beginners als ervaren watersporters. Je kunt je eigen boot meenemen en aanmeren bij de privé-aanlegsteiger van je villa, of ter plaatse een boot huren.

Het meer biedt talloze mogelijkheden om nieuwe watersporten uit te proberen of om gewoon te genieten van een dagje varen met familie of vrienden. Na een actieve dag op het water kun je terugkeren naar de luxe van je villa en ontspannen op je eigen terras met uitzicht op het meer. Voor wie het wat rustiger aan wil doen, zijn er ook rustige eilandjes aan het meer om te zwemmen of te vissen. Harbour Village combineert de luxe van een verblijf aan het water met de spanning van de watersport, voor een onvergetelijke vakantie.

Luxe en comfort in ruime villa's aan het Veerse Meer

Bij Harbour Village verblijf je in luxe villa’s die van alle gemakken zijn voorzien. Deze ruime accommodaties zijn ontworpen voor optimaal comfort, met meerdere badkamers en luxe slaapkamers die je een heerlijk gevoel van ontspanning bieden. De villa’s hebben een grote, lichte woonkamer waar je gezellig samen kunt komen, en een volledig uitgeruste keuken voor wie graag zelf wil koken. Bovendien beschikt elke villa over een eigen aanlegsteiger, waardoor je gemakkelijk je boot kunt aanmeren en elke dag van het water kunt genieten.

De buitenruimtes van de villa’s zijn eveneens indrukwekkend, met ruime terrassen waar je kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht over het Veerse Meer. Of je nu komt voor een romantische vakantie of met de hele familie, de villa’s van Harbour Village bieden voldoende ruimte en luxe om van je verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. Met aandacht voor elk detail en moderne voorzieningen heb je alles binnen handbereik voor een zorgeloze vakantie.

Ontdek Middelburg, Vlissingen, Veere en meer vanuit Harbour Village

Harbour Village biedt niet alleen luxe aan het Veerse Meer, maar ook de perfecte uitvalsbasis om de mooiste steden van Zeeland te ontdekken. Middelburg, de hoofdstad van Zeeland, ligt op korte afstand. Hier vind je historische straatjes, monumentale panden en gezellige winkels. Bezoek de Abdijtoren Lange Jan voor een prachtig uitzicht of wandel door het centrum vol boetiekjes en terrassen. Ook Vlissingen, met zijn levendige boulevard en het Maritiem MuZEEum, is een aanrader.

Voor een rustiger uitstapje is het pittoreske Veere perfect. Dit charmante dorpje, ooit een belangrijke handelsstad, heeft een sfeervolle haven en prachtige oude gebouwen. Struin door de historische straatjes en geniet van de authentieke sfeer. In Veere kun je ook het Museum Veere bezoeken, waar je alles leert over de geschiedenis van deze bijzondere plek.

Harbour Village ligt ideaal voor uitstapjes naar deze steden, waardoor je je vakantie aan het Veerse Meer kunt combineren met cultuur, historie en lekker eten. Geniet van een heerlijke lunch aan het water in Middelburg, bekijk de scheepvaart in Vlissingen of bezoek de wekelijkse markt in Veere. De combinatie van luxe verblijven en culturele dagtrips maakt je vakantie in Harbour Village compleet.

Harbour Village | Roompot
Arnemuiden - Walcheren
Harbour Village | Roompot
vakantie in Zeeland kiezen met campingszeeland.nl

Vakantie in Zeeland

Heerlijk genieten van Zeeland tijdens een welverdiende vakantie kan op veel manieren. Wil je genieten van de natuur, het strand met de zee en alle ruimte aan je kinderen geven? Dan is Campings Zeeland de plek waar jij je favoriete camping kunt vinden. Van grotere campings tot tot minicampings of kamperen bij de boer alles is mogelijk! Of ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland? Of je nu een vakantiehuisje aan zee zoekt of een riante vakantiebungalow het kan allemaal. Wil je het liefst zo comfortabel mogelijk vakantievieren? Denk dan eens aan een hotel in Zeeland, je kun dan zonder zorgen all-in genieten van Zeeland terwijl alles voor je wordt gedaan. Voor welke vakantie jij ook kiest, Zeeland staat voor genieten!

Wat is er te doen in Zeeland

Uit in Zeeland

Wat te doen in Zeeland? Is een belangrijke vraag als je een vakantie naar Zeeland plant  maar ook als je al geniet van jouw welverdiende vakantie in Zeeland. Het antwoord op deze vraag is; er genoeg te doen is in Zeeland! Je kunt zomer en winter genieten van de schoonste stranden en de prachtige natuurgebieden die Zeeland rijk is. Je kunt musea bezoeken, wat dacht je van het Zeeuws Museum of ook heel indrukwekkend en leerzaam het watersnoodmuseum. Geniet met de kinderen in één van de vele (water)speeltuinen of attracties. Bezoek historische Zeeuwse steden zoals Middelburg, Veere, Hulst en Zierikzee. Ook altijd indrukwekkend is de boulevard van Vlissingen met haar stranden en scheepvaart. Wat te doen in Zeeland? Er genoeg te doen in Zeeland!