...een moment geduld...

Hoeve Zeeland | Roompot

Bij Hoeve Zeeland beleef je het ultieme buitenleven op een boerderij vlak bij Veere. Je verblijft op het erf van Jan en Lieneke, waar je kunt genieten van het boerenleven. Er staan comfortabele tenten met bedden, houtkachels en privéfaciliteiten, zonder elektriciteit of wifi, zodat je echt aandacht hebt voor elkaar. Overdag help je op de boerderij of ontdek je de prachtige Zeeuwse natuur. De ligging dicht bij het strand en gezellige plaatsjes zoals Veere en Middelburg maakt het de perfecte plek voor een ontspannen vakantie met een vleugje avontuur.

Type camping Minicamping
Grootte van camping Klein: < 50 plaatsen
Zwembad Nee
Afstand tot het strand 6 - 10 km
Sanitaire voorzieningen Privé sanitair
Eten & Drinken Campingwinkel
Comfortabele tenten met eigen douche en toilet
Geen wifi of elektriciteit, dus volledig offline ontspannen
Beleef het boerenleven door mee te helpen op de boerderij

Hoeve Zeeland: kamperen in comfortabele tenten op het Zeeuwse platteland

Bij Hoeve Zeeland ervaar je de ultieme kampeerbeleving in comfortabele tenten, zonder concessies te doen aan comfort. Elke tent is uitgerust met comfortabele bedden, een houtkachel, een privétoilet en douche, waardoor je kunt genieten van de buitenlucht zonder in te leveren op gemak.

De ruime tenten zijn perfect voor gezinnen of koppels die willen ontsnappen aan de drukte en op zoek zijn naar rust en natuur. Je hebt volop ruimte om buiten te ontspannen, terwijl de kinderen zich vermaken met het boerenleven of spelen op de boerderij. De combinatie van het eenvoudige leven en voorzieningen maakt dit de ideale plek voor een ontspannen vakantie in de natuur. ’s Avonds geniet je bij kaarslicht van de sterrenhemel of maak je een vuurtje om marshmallows te roosteren.

Ook kun je overdag helpen op de boerderij bij het voeren van de dieren of werken op het land. Dit maakt je verblijf niet alleen ontspannen, maar ook leerzaam voor zowel volwassenen als kinderen.

Geen wifi of elektriciteit: volledig offline ontspannen

Hoeve Zeeland biedt een echte online detox in de natuur. Zonder wifi of elektriciteit kun je volledig ontsnappen aan de dagelijkse digitale drukte en genieten van rust en aandacht voor elkaar. Dit is dé plek om te onthaasten en tijd door te brengen met je familie of vrienden, zonder afleidingen van telefoons of laptops. In plaats daarvan kun je genieten van een goed boek, spelletjes spelen of helpen op de boerderij.

Mocht je e-reader toch leeg zijn, dan kun je deze opladen in de boerderijwinkel, zodat je verder kunt lezen onder het genot van het landelijke uitzicht. ’s Avonds zitten jullie onder de sterrenhemel bij kaarslicht en geniet je van de rust om je heen. Deze digitale detox is een geweldige kans om weer echt in contact te komen met elkaar en de omgeving, terwijl je geniet van het eenvoudige leven op het platteland.

Ontdek Veere, Middelburg en meer vanuit Hoeve Zeeland

Hoeve Zeeland is de perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes naar de mooiste steden en attracties in Walcheren. Bezoek het charmante Veere, een historisch dorp met een pittoreske haven en gezellige straatjes. Geniet van een kop koffie aan het Veerse Meer of ontdek de rijke geschiedenis in het Museum Veere. Middelburg, de hoofdstad van Zeeland, biedt indrukwekkende monumenten zoals de Abdijtoren Lange Jan en het Zeeuws Museum. Je kunt er heerlijk shoppen, wandelen door de oude stad of genieten van een terrasje. Voor een dag vol avontuur bezoek je Deltapark Neeltje Jans, waar je alles leert over de Deltawerken en watermanagement in Nederland.

Ook het vestingstadje Sluis, met zijn bourgondische sfeer en historische stadspoorten, is een bezoek waard. Of ga richting het strand en geniet van de frisse zeelucht en lange wandelingen langs de Noordzee. Hoeve Zeeland ligt ideaal om cultuur, natuur en ontspanning te combineren, met voor ieder wat wils.

 

Hoeve Zeeland | Roompot
Gapinge - Walcheren
Hoeve Zeeland | Roompot
vakantie in Zeeland kiezen met campingszeeland.nl

Vakantie in Zeeland

Heerlijk genieten van Zeeland tijdens een welverdiende vakantie kan op veel manieren. Wil je genieten van de natuur, het strand met de zee en alle ruimte aan je kinderen geven? Dan is Campings Zeeland de plek waar jij je favoriete camping kunt vinden. Van grotere campings tot tot minicampings of kamperen bij de boer alles is mogelijk! Of ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland? Of je nu een vakantiehuisje aan zee zoekt of een riante vakantiebungalow het kan allemaal. Wil je het liefst zo comfortabel mogelijk vakantievieren? Denk dan eens aan een hotel in Zeeland, je kun dan zonder zorgen all-in genieten van Zeeland terwijl alles voor je wordt gedaan. Voor welke vakantie jij ook kiest, Zeeland staat voor genieten!

Wat is er te doen in Zeeland

Uit in Zeeland

Wat te doen in Zeeland? Is een belangrijke vraag als je een vakantie naar Zeeland plant  maar ook als je al geniet van jouw welverdiende vakantie in Zeeland. Het antwoord op deze vraag is; er genoeg te doen is in Zeeland! Je kunt zomer en winter genieten van de schoonste stranden en de prachtige natuurgebieden die Zeeland rijk is. Je kunt musea bezoeken, wat dacht je van het Zeeuws Museum of ook heel indrukwekkend en leerzaam het watersnoodmuseum. Geniet met de kinderen in één van de vele (water)speeltuinen of attracties. Bezoek historische Zeeuwse steden zoals Middelburg, Veere, Hulst en Zierikzee. Ook altijd indrukwekkend is de boulevard van Vlissingen met haar stranden en scheepvaart. Wat te doen in Zeeland? Er genoeg te doen in Zeeland!